Baak Braxton de veiligheidsschoen die voldoet aan de strengste eisen

Baak Braxton de veiligheidsschoen die voldoet aan de strengste eisen

Bent u op zoek naar een veiligheidsschoen die aan uw strengste eisen voldoet? Dan is de Baak Braxton de ideale keuze. Deze veiligheidsschoen beschermt uw voet optimaal tijdens uw werkzaamheden, maar is ook mooi genoeg om te dragen in uw vrije tijd. Ideaal als u direct uit uw werk een afspraak heeft met vrienden of familie. De veiligheidsschoen biedt bovendien voldoende stabiliteit en controle én is super comfortabel. Na een lange werkdag waarbij u veel moet staan en lopen zitten de schoenen nog altijd heerlijk. Zo komt u gegarandeerd fluitend thuis na een dag werken!

Flexzone, flexneus en H-koppelingselement

De Baak Braxton onderscheidt zich van andere veiligheidsschoenen dankzij zijn unieke flexzone, flexneus en H-koppelingselement. De flexzone in de loopzool zorgt er voor dat uw voet en tenen op een natuurlijke en functionele manier bewegen. Zere voeten en andere pijnklachten worden hierdoor voorkomen. De zool is bovendien anti-slip en schokabsoberend. Dankzij de flexneus kunnen de teengewrichten een functionele buiging maken en kunt u ontspannen lopen. De Baak Braxton biedt hierdoor veel draagcomfort, ook tijdens intensieve werkzaamheden. Tot slot zorgt het geïntegreerde H-koppelingselement er voor dat de voorvoet wordt verbonden met de hielpartij. De schoen biedt hierdoor stabiliteit, controle en voldoende ondersteuning.

Veilige en comfortabele werkschoenen

Veiligheid, stabiliteit, controle en draagcomfort: wat wilt u nog meer als u op zoek bent naar een fijne veiligheidsschoen? Dat is natuurlijk een schoen die er mooi en hip uitziet. De Baak Braxton heeft de uitstraling van stoere boots en maakt hierdoor niet alleen uw werkoutfit af, ook na het werk kunt u de werkschoenen prima dragen. Goed om te weten: de Baak Braxton is voorzien van een stalen neus en tussenzool van staal. De werkschoen voldoet aan de veiligheidsklasse S3 en is beschikbaar in de maten 38 tot en met 48. Het hoge model en de zwarte kleur maken de schoen comfortabel en makkelijk te matchen met uw outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + vijf =