Een gezellige vriendinnendag, zo doe je dat

Een gezellige vriendinnendag, zo doe je dat

Wat doe je als je een vriendinnendag wilt organiseren? Een actieve vriendinnendag? Dat je afsluit met kopjes bedrukken met heerlijke koffie in de mooiste kopjes, dat heb je vooraf al afgesproken. Maar hoe vul je de rest van de dag in, met ‘actief’ als thema.

Keuze genoeg, kwestie van schiften

Bijzonder, eerst de afsluiting regelen en dan pas de rest van de dag. Er zijn opties genoeg in elk geval, en dus wordt het een kwestie van schiften. Wat je kunt doen? Een dagje winkelen waarbij je afspreekt maximaal vijf minuten in een winkel te verblijven en waarbij je eveneens tegelijk naar het centrum gaat: op skeelers. Tussendoor ga je heerlijk picknicken.

Leuke stadswandeling door de nabije omgeving

In plaats van winkelen kun je een filmmarathon houden, samen naar de bioscoop gaan of een workshop volgen. Wat je ook kunt doen is en pretpark bezoeken, een terrasje pakken of toch maar weer kiezen voor die leuke stadswandeling door de omgeving. Als je toch wilt wandelen en ook wilt winkelen, ga dan samen naar de Ikea. Een boswandeling, samen naar de schoonheidsspecialist. Andere opties zijn om samen te gaan koken, samen de sauna te bezoeken na een lange wandeling of te paintballen of te bowlen. Wat te denken van een heerlijk dagje zeilen of schaatsen dan?

Het nuttige en het aangename kun je mooi combineren

Het is geen probleem om een gezellige vriendinnendag te organiseren, er zijn meer dan voldoende opties. Ook als je toch wilt bewegen en wandelen en dat wil combineren met het aangename van shoppen, eten en gezelligheid. Kies naar uit. Omdat de afsluiting al bekend was, heb jij de dag rond. Een dag vol actie, gezelligheid en liefde voor elkaar, als beste vriendinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 6 =