Ballonvaart over de stad Groningen en het Grunniger land!

Ballonvaart over de stad Groningen en het Grunniger land!

Als echte stadjer kun jij de straten van Groningen waarschijnlijk dromen. Van het Zuiderdiep tot aan de Vismarkt, van het plantsoen tot aan de Euroborg. Weet je ook al hoe deze prachtige provinciestad er van boven uit ziet? Bekijk een training van FC Groningen van bovenaf of vaar over de drafbaan in het stadspark richting de mooie binnenstad. Een ballonvaart over Groningen is gegarandeerd een unieke beleving van jouw geliefde stad.

Er gaat niets boven Groningen, behalve een GreetZZ luchtballon

De bekende slogan van de stad zegt het al. Er is niets mooiers of gezelligers dan Groningen stad. Deel jij deze mening met de gemeente? Dan moet je deze parel van ‘t Noorden natuurlijk wel eens van boven bekijken. Alleen de bewoners van de stad gaan boven Groningen, in één van de comfortabele manden van GreetZZ.

Een ballonvlucht boven Groningen geeft je een uniek uitzicht op de stad. Je zult hofjes, straatjes, parkjes en zoveel meer zien wat je misschien nog nooit echt is opgevallen vanaf de grond. Zeker in de lente of zomer is een ballonvaart Groningen een lust voor het oog met de volle terrassen en de bedrijvigheid in de stad.

De mooiste bezienswaardigheden van het Grunniger land

Vanaf de stad zijn er een aantal mooie plekken waar onze ballontocht overheen kan gaan. De wind geeft de richting aan. Besluit zij ons richting het zuiden van de stad te sturen, dan hebben we een prachtig uitzicht over de Nijveensterkolk en het Hoornsemeer. Waar de stadjers in de winter graag op schaatsen op de bijzondere momenten dat het meer goed is dichtgevroren. Of over de kleine omliggende riviertjes tussen het bosrijke gebied.

Varen we juist richting het Noorden, dan zien we heel in de verte misschien een glimp van Nationaal Park Lauwersmeer. Richting het noorden en oosten zien we vooral de rechte weilanden met daartussen een aantal dorpen. Neemt de wind ons mee naar het westen, dan zien we het ouderwetse Grunniger landschap. Met verspringende weilanden met ruimte voor water en stukjes bos. Vergeleken met het nette noorden, is dit landschap een stuk speelser en bovendien erg historisch. Echt een lust voor het oog!

Luchtballonvaart Groningen samen met jouw familie beleven

Ontdek de schierste stad van het noorden vanuit een luchtballon. Deel deze ervaring samen met jouw familie, vrienden of geliefde voor de optimale ervaring. De opbouw van de luchtballon is prachtig voor de hele familie om te bekijken. Ook een bedrijfsuitje of een dagje weg met jouw vereniging kan mooi tijdens een ballonvaart over Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 20 =